Project Description

BAMSE, VÄRLDENS STARKASTE OCH SNÄLLASTE MASKOT

Alla har vi väl en relation till Bamse, världens starkaste björn. Om det inte är från barndomens serietidningsläsande, så är det med stor säkerhet genom att ha mött Bamse då vi varit på semester i något varmt land. Antingen som barn eller förälder, eller kanske både och! TUI (f.d. Fritidsresor) har förknippats med Bamse sedan 1983, då mannen bakom världens starkaste björn, Rune Andréasson och Fritidsresor inledde sitt samarbete. Dåvarande barnverksamheten ”Nalleklubben” bytte namn till Bamseklubben, och resten är väl som man säger historia!

Blume Agency har levererat Bamse, Skalman, Lille Skutt och Vargen till TUI i över 10 år och har under denna perioden tillverkat hundratals Bamsar som finns över hela världen.

Vår service sträcker sig långt längre än just dräktproduktionen, och innefattar bl a:

– Produktion av Bamse-show inkl manus, animation, musikproduktion och ljudinspelningar.
– Kurs och utbildning av TUIs och 2Entertains personal, både ute på destination och i Norden

– Tvätt och reparationer av TUIs alla befintliga dräkter i världen
– Logistik och lager för samtliga utskick av dräkter till och från destination
– Uthyrningsservice inkl bokning, logistik, tvätt och lagerhållning för resebyråer i Sverige, Norge och Finland.

Mathias Bergendahl, informationschef på TUI, säger att researrangören räknar med att antalet resenärer som bor på Blue Village Family Life, där Bamseklubben finns gratis för alla barn, kommer att växa med 20 % de närmaste åren.

Många familjer väljer i första hand ett Family Life-hotell med Bamseklubben i första hand, och själva resmålet får ofta underordnad betydelse – så viktig har Bamseklubben blivit för oss idag. Blume Agency är en helhetsleverantör av Bamse-dräkterna och ger oss god service både ute på våra resmål världen över, liksom hemmavid i Norden, säger Mathias Bergendahl. 

 

FLER CASE FRÅN BLUME AGENCY